Welkom in mijn praktijk voor

Stress Formatting

Stress Formatting is een vorm van Inner Yoga,  een innerlijke weg naar bewustwording.

Het symbool van Stress Formatting stelt de veerkracht voor van iemand die als het ware aan het dansen is,

met balans van linker- en rechter lichaamshelft, de voeten op de aarde en het hoofd naar de hemel.

Stress Formatting is een ultieme vorm van ontspanning en dus voor iedereen een aanrader.

Een sessie Stress Formatting is ook mogelijk via ZOOM.

Wat kan je verwachten?

Verloop van de sessie

Een sessie Inner Yoga is individueel, aangepast aan jouw vragen.

Er is ruimte voor gesprek, je kan je verhaal doen en je vragen verwoorden. Je krijgt uitleg over stress, emoties en gedachten en de invloed op het lichaam, en technieken om daarmee om te gaan, oa adem- en relaxatie oefeningen.

In elke sessie gebeurt er zeker ook Stress Formatting, want dat is de methode die extra diepgang geeft, en ervoor zorgt dat je jouw goeie voornemens makkelijker kunt waarmaken.

Stress Formatting is een vorm van relaxatie, waarbij je comfortabel neerligt, met een dekentje en een muziekje. In veiligheid en zachtheid.

En je kan gerust zijn, alles verloopt volledig zonder contact, met afstand.

Maak een afspraak

Een sessie duurt een uur en kost 60 euro. Je kan ook een vijfbeurtenkaart nemen van 275 euro, of een tienbeurtenkaart van 500 euro.

in een notedop

Stress formatting

Stress Formatting is een methode die opgeslagen stresshoudende patronen ‘formatteert’ door het gebruik van combinaties van acupunctuurpunten. Je kan het vergelijken met het formatteren van een schijf van een computer of fototoestel. Deze wordt leeggemaakt en teruggebracht tot zijn oorspronkelijke toestand, zodat je opnieuw kan kiezen hoe je ermee werkt. De mens zit als het ware ook vol schijven die geformatteerd kunnen worden. Een holistische methode die Westerse en Oosterse concepten verenigt om emoties te transformeren en te groeien in bewustzijn.

Opgestapelde stress heeft een grote invloed op de kwaliteit van ons leven, op ons gevoel van ‘well- being’. De meeste mensen maken goede voornemens om anders met emoties om te gaan, om anders te gaan denken, het leven anders in te richten. Om meer vanuit hun kern te leven. Maar vaak blijft het bij goede voornemens. Een van de redenen daarvoor is dat de opgestapelde stress in ons systeem het moeilijk maakt om effectief de dingen anders aan te pakken. Het zijn psychologische, fysiologische en energetische gewoontes, die door de plasticiteit van het brein sterke connecties gevormd hebben.

Wanneer deze stress houdende patronen geformatteerd worden, kan de persoon veel makkelijker bewust worden van de eigen patronen die stress veroorzaken, en daar effectief ook iets mee gaan doen.

Het korte termijn doel van Stress Formatting is de bevrijding van stress houdende patronen. Het lange termijn doel van Stress Formatting is een gevoel van well-being, door een groei in bewustwording en gezondheid.

Samen met Jolanda Arts uit Nederland ontwikkelde ik Stress Formatting, een proces dat nooit af is…

Geregistreerd merk

Stress Formatting is een geregistreerd merk in het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).
Deze naam mag enkel gebruikt worden door de personen die lid zijn van de ASF.

ASF 

Beroepsvereniging van de Stress Formatting Practitioners.

Neem een kijkje op de website.

Opleiding 

Neem contact op

met Annemie Vanneste.