Nieuw online aanbod

In een tijd van chaos kunnen nieuwe ideeën ontkiemen en groeien.

4 weken al komen wij met een groepje volhouders elke dag digitaal bijeen om te ademen en te mediteren. We kunnen het niet meer missen… Vandaar rijpte het idee om elkaar digitaal te blijven ontmoeten, tweemaal per week, met een vaste groep. Als je zin hebt om mee te doen: annemie@tayata.be. Op woensdag om 20u – 20u45 en op vrijdag 11u – 11u30. We blijven dit digitaal doen, ook in de toekomst. Zo heeft iedereen de kans om mee te doen. Meer info: yogakalender.

En verder komt er elke maand een volle maan meditatie, ook digitaal. Een idee dat al jaren leeft, maar dankzij de digitale revelatie nu vorm krijgt. Eerste keer op 6 mei: annemie@tayata.be.

Individuele sessies Stress Formatting gebeuren voorlopig nog digitaal. Later zal je de kans hebben om te kiezen, in Tayata of via zoom. Er zijn veel mensen die het waarderen om niet te moeten reizen. Maak een afspraak: annemie@tayata.be.

De Body Mind yoga gebeurt voorlopig digitaal, maar zal later weer in Tayata plaatsvinden, in een grotere ruimte. Deze drie groepjes zijn voorlopig volzet.

Vele groetjes,

Annemie