Boabom – inner power

Een oeroude bewegingskunst uit Tibet om je innerlijke kracht te ontwikkelen. Interesse? Na mijn eerste Tibetreis in 2002 zocht ik op internet informatie over Tibetaanse bewegingsvormen die je hier kon volgen. Ik ontdekte een héél interessant boek: Seamm Jasani van Asanaro, over oeroude Tibetaanse krijgskunsten, een zachte vorm en een krachtige vorm. Maar om die cursussen te volgen moest ik ofwel naar Chili of naar Boston. Ik reis heel graag, maar een permanente scholing zat er dan toch niet in. Ik ben dan andere Tibetaanse bewegingsvormen gaan volgen, ook heel boeiend. En elke keer als ik het boek in mijn handen kreeg, zette ik het met een zucht terug in het rek. Het zal voor een volgende leven zijn, dacht ik. Tot op een dag ik een email krijg van iemand uit Boston, of ik interesse heb in een workshop Seamm Jasani en Boabom in Brussel?! Ik heb direct al mijn plannen voor dat weekend veranderd, en sindsdien volg ik elke week les in Boabom. Ondertussen is de website van Boabom Belgium geboren, en is er ook een Facebook pagina. Er zijn grote plannen, en binnenkort is er weer een workshop met internationale leraars uit Chili. Iedereen is welkom om het eens te ervaren, ook al heb je geen ervaring met zo’n bewegingsvorm en ook al heb je geen plannen om dat wekelijks te gaan doen. Zo’n workshop kan je in contact brengen met je innerlijke kracht en vitaliteit! Wie weet kom jij ook eens proeven? 19 en 20 maart in Gent. Info op de website van Boabom Belgium, inschrijven: info@boabom.be.