Maak contact met de krijger in jezelf! Workshop Boabom, Inner Power

Wil jij het ‘krijgerschap’ in jezelf ontdekken en ontwikkelen? Krijgskunst is een ‘kunst’ uit vroegere tijden, een oefening om je innerlijke kracht te ontwikkelen, om stevig te staan tussen aarde en hemel. Van daaruit kan je opkomen voor je waarden, je doelen. Sterk en tegelijk ontspannen.

Tai Chi en Kung Fu kent iedereen, krijgskunsten afkomstig uit China. Boabom en Seamm Jasani zijn Tibetaanse krijgskunsten, tot ons gekomen doorheen de sluiers van de tijd. Toen in de vorige eeuw veel mensen Tibet verlieten door de gewijzigde omstandigheden, brachten zij hun kunst en wijsheden mee. Boabom en Seamm Jasani zijn oeroud, uit lang vervlogen tijden, nog voor het Boeddhisme er zijn intrede deed.

11 – 12 maart is er een internationale workshop, met Yemado Mobanie van the Boston School of Boabom. Hij komt opnieuw naar België om ons op het pad van de krijger te begeleiden. Deze workshop is een unieke kans om kennis te maken met deze methode. Info op www.boabom.be.

Seamm Jasani is de zachte vorm, Boabom is de krachtige vorm, en in Yaanbao gebruiken we een stok.

Achteraf kan je wekelijkse lessen volgen bij Annemie Vanneste. Je kan ook kiezen om enkel de internationale workshops te volgen, want Yemado zal zeker nog terugkomen!